Thursday, November 06, 2008

Linda Jasmine Hashim dan Que Haidar Mahu Kahwin?

Undian Gambar:


Linda Jasmine Hashim katanya akan berkahwin dengan pelakon Que Haidar tidak lama lagi. Pasangan ini dikatakan sedang di lamun cinta dan serius dalam hubungan. Tetapi tenaga pengajar seni tari ini masih belum bersedia untuk memberi sebarang komen. Petikan dari Berita Harian semalam

“Saya juga seperti manusia biasa yang terbuka dalam soal perkahwinan. Saya tidak pernah menghalang benda itu (berkahwin lagi). Kalau ada jodoh saya dengan seseorang pada masa depan, maka adalah. Saya juga faham orang di luar sana begitu mengambil berat dan ingin tahu, tambahan pula bergelar sebagai selebriti. Tapi saya juga ada hak untuk tidak berkongsi dan memberi komen lanjut mengenai apa juga persoalan yang mengundang tanda tanya.

“Sejauh mana mereka ingin mengambil tahu, masyarakat juga perlu menghormati apa juga pendirian saya. Saat ini, saya tidak selesa untuk mengupas lanjut apa juga kisah yang melingkari kehidupan saya terutama kisah dengan Que. Saya berhak untuk menyimpan sedikit kisah sendiri.

“Saya faham kehendak masyarakat dan media untuk mengambil tahu dan jika saya berada di tempat mereka sekalipun, saya akan membuat perkara yang sama. Saya mengenali Que sebagai seorang pelakon yang mempunyai bakat dan saya ada juga menonton filem dan telefilem lakonannya seperti Castello dan Hanya Aku,” kata Linda sambil tersenyum.


Sumber ; Budiey

Jangan Lupa Baca Yang Ini Juga..0 Komen Pelawat: