Tuesday, November 04, 2008

Linda Onn Jumpa Jejaka Idaman

Undian Gambar:

Dalam entri terbaru blog Linda Onn, seorang lelaki dikatakan telah menarik perhatian Linda Onn, malangnya Linda Onn tidak mengetahui siapakah gerangan lelaki tersebut. Haa, maka aku yang sememangnya sukakan kontroversi ingin membuatkan kempen ‘Pencarian Jodoh Untuk Linda Onn!’
Berikut adalah quote dari blog Linda Onn,

Lelaki tu pakai baju putih. Tinggi. Nampak pemalu. Linda tak dapat berbual panjang dengan dia. Tak sempat tanya nama. Masalahnya Linda pun tak tau dia siapa dan Linda tak tau dengan siapa dia datang. I don’t know who you are,where you’re from,what you do … Linda cuma sempat offer dia daging kambing panggang je petang tu…and Tabasco! Gosh! Kalaulah perempuan boleh tackle lelaki…

Linda Onn juga amat yakin lelaki tersebut adalah single. Wah nampaknya hati Linda Onn sudah mula menerima cinta baru. Tidak mengapa Linda Onn, lupakan yang lama, cari yang lain.


Jangan Lupa Baca Yang Ini Juga..



1 Komen Pelawat:

Anonymous said...

ok pe Linda...zaman skarang tak kira sapa tackle sapa.yg penting niat kita bersih.kalau kita tak berusaha sampai bila pun jodoh tak dtg tapi awak jgn risau.Setiap manusia di dunia ni Tuhan da pun tulis sapa jodoh kita.Cuma kita nak sabar je tunggu tapi kalau tak sampai gak cam Ella tu...cepat2 la tulis surat wasiat.Harta yg ada tu sedekah kan kat anak2 yatim je..muahahahaa